Indien deze nieuwsbrief niet goed wordt weergegeven: klik hier.
Sparta ook online de N1 elektrische fiets!

Consumenten kopen het liefst een Sparta. In het online onderzoek van WUA! wordt Sparta.nl het vaakst bezocht en het vaakst als favoriet aangewezen. Dat is niet alleen goed nieuws voor ons. Maar als Sparta uw hoofdmerk binnen uw elektrisch segment is, is dat ook bijzonder goed nieuws voor u als ondernemer. Want met uw keuze voor Sparta heeft u de hoogste kans om uw verkoop te verzilveren.

Meer dan 70% van uw klanten begint zijn zoektocht op het internet. Nu gebleken is dat bijna driekwart van deze zoeker bij Sparta informeert, biedt u dat enorm veel commerciële mogelijkheden. WUA verwoordt het zo 'Sparta.nl is met afstand de best bezochte website. 74% van oriënterende consumenten komt hier voor een elektrische fiets.' Uiteindelijk is de voorkeur voor Sparta meer dan een volle punt hoger dan de concurrentie.Kortom; ook dit jaar zullen uw meeste klanten de voorkeur hebben voor een elektrische Sparta! Door volop mee te doen met onze acties en onze modellen een prominente plek in uw winkel te geven bent u verzekerd van maximale verkoopkansen. In het seizoen zal de interesse in ons merk immers alleen maar toenemen. En door onze maandacties weet u precies waar de meeste aandacht naar uit zal gaan. 

       

Succes verzekerd!

Uiteraard kunt u alléén van dit succes profiteren als u voldoende van onze modellen hebt ingepland. Controleer daarom uw backorder op Accentry.nl of vraag uw rayon manager om advies.

Tip: bekijk ook onze gratis online tools op Sparta SOS of lees onze voorgaande berichten nog eens rustig na.

Met vriendelijke groet,
Sparta Marketing


Volg ons op:
Handige links:
Sparta
Loekie
Accentry
Publish